Fede produkter fra Muuto

I vinterhalvåret er der en række farver, som gør det lidt bedre end andre farver i indretningen. En af disse farver er blå, som både kan fange kulden, men også vær en glædes farve.

Når først kulden kommer, og der konstant er omskifteligt vejr, så får de fleste lyst til at bygge sig en varm hule derhjemme og begrave sig der. I disse stunder giver det rigtig god mening, at benytte den blå farve i indretningen. Og, så giver det jo rigtig god mening, at dette er lige præcis hvad Muuto har fokus på.

big_mingle_blue

To nye puder fra Mingle serien designet af Thomas Bentzen i blå og olieprodukter nuancer tilføjer komfort og en haptisk fryd i de fleste sofaer. Disse puder har vidunderligt overflade, hvilket er vigtigt med puderne om vinteren, hvor vi ”kommer tættere” på puderne. Puderne er lavet af to forskellige tekstiler på hver side. Den ene side har en mere struktureret overflade, den anden er glat og fladvævet. De kommer i en rektangulær og kvadratisk form, hvilket giver rig mulighed for at indrette med dem i sofa, sengen eller gulvet – eller hvor du nu har dine puder.

Loom_throw_blue_1_ska.wm

For at skabe endnu mere ”vinterhygge”, kan man benytte et tæppe som det du ser herover, som er designet af Simon Key Bertman. Dette bløde håndvævede tæppe er lavet af 100% bomuld og har smidig touch imod din hud – oh man har lyst til at hygge med det i sofaen på en kold aften. Tæppet kommer i flere forskellige farvemuligheder, men den blå passer naturligvis godt ind i indretningen. Der er tale om et geometrisk mønster samt mange farvenuancer, som skaber et godt og moderne design. 

Med disse flotte blå produkter fra Muuto, kan du nemt komme i den helt rigtige vinter-hygge-stemning, selvom det er -8 grader udenfor. Vi behøver ikke at blive triste over vejeret, men skal blot skabe den hygge vi nu kan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *