Fede produkter fra Lampemm & Presek

Selvom dansk design fylder meget her på hjemmesiden, så skal der også være plads til de udenlandske designere. I dette omgang kigger vi på det serbiske brand Lampemm og Presek, som begge har produceret en række lækre produkter, som burde komme i med i overvejelserne til næsten indkøb til boligen.

Presek har fokus på møbeldesign, hele pakker til boligen og grafisk design. De har for nyligt lanceret en ny kollektion, som går under navnet ”Opposite Collection”, som indeholder en række smukke og særpræget produkter, som f.eks. deres lampe under navnet ” Wooden Kotlic”. Der er tale om en lampe som er inspireret af kulturen i Serbien, og har formen som en traditionel serbisk kødgryde ophæng (tripod). Dette ophæng ville blive brugt over åben ild, og derfor giver det rigtig god mening med hvordan belysningen fremgår heri. Med den helt rigtige pære, kan man skabe et rigtig flot og behageligt lys i alle rum.

lampen

Et andet lækkert produkt som er værd at fremviser er ”The Synthesis”, som er et lille kaffe bord (læs også om bordet fra Vitra). Der er tale om en unik kombination af urban og industri med et tvist af skandinavisk design. Der er tale om et bord som er lavet i træ og stål, som har en god og robust konstruktion.

Selve udseendet er meget betagende og ligner, at selve bordpladen er landet på stål-cylinderen. Et meget flot design, som er unikt på rigtig mange måder.

bordet

Herunder har vi samlet en række andre produkter fra de to mærker, som på hver sin måde er utrolig unik.

1 4 3 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *