Black Collection fra Vitra

Det er på tide at kigge på den stilfulde ”Black Collection”-kollektion fra Vitra, som består af en række udvalgte design klassiskere, som er blevet genudgivet i en sort-udgave. En af de produkter som især vækker folks interesse i denne serie er det berømte Eames Occasional sofabord, som hurtigt kan finde plads i de fleste hjem .

Det kan nemt beskrives som værende lille, nemt at benytte og smukt. Et lille bord som formentlig vil følge folk fra hjem til hjem, da det er utroligt nemt at indrette med – både ift. den sorte farve og størrelsen.

mur-mur-vitra-black

Bordet er et utroligt fleksibelt sidestykke til den eksisterende indretning, og du kan nemt bruge det til forskellige formål – som du også kan se på billederne. F.eks. kan det bruges ved siden af Børge Mogensen sofaen, hvor det kan bruges til kaffekoppen og månedens udvalgte bøger, samt en trofast udgave af Danske Designere.

Du kan også nemt flytte bordet til soveværelset, hvor det kan tage formåt som sengebord eller blot til nipsting under vinduet. under vinduet kan du nemt pynte med planter, bøger, lertøj og andet nipsting.

Vitra-Eames-LTR-Occasional-Table-Black

Eller er du rodehovedet der har brug for plads, så kan det indtage og benyttes til alle de ting, som du ikke helt ved hvor du skal sætte. For dette er lige præcis hvad Charles & Ray Eames havde i tankerne da de designede deres flotte bord, som de betegnede LTR, som står for Low Tabel Rod Base helt tilbage i 1950. At man har valgt at genskabe dette bord i slutningen af 2015, er helt fanatisk, og den sorte udgave står godt i alle hjem.

Occasional_20Table_20LTR_20Vitra_20Eames_206

En sidste tanke som Charles & Ray Eames havde med bordet var, at det nemt kunne sammensættes med andre små eller samme bord, for at skabe et helt univers af små bord til opbevaring.

69832_VITRA_Occasional_Table_LTR_fra_Vitra_7

Selve designet byder på en sort bordplade og sort ben, med et flot spil i farverne grundet den synlige træ-kant, som er at finde rundt om hele bordet. Der er tale om et stort ønske i alle små hjem, hvor dette bord ville passe perfekte ind, eller i store hjem, hvor man kunne benytte en sammensætning af 2-3 borde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *