3 tips omkring indretning alle skal kende

Tænk på dette som en 1-0-1 til indretning, Selvom vi ikke alle kan have øje for detaljerne, og skabe resultater så nemt som at knipse, så kan vi sagtens have et hjem, således folk tror vi har dette.

På et vist niveau, så er indretning blot en matematisk formel, som du skal forstå for at skabe de flotte resultater. Der er små byggesten som du blot skal kende til, og benytte i den rigtige rækkefølge – og bum – så har du det flotte resultat.

Men så på den anden side, så er der faktisk ingen formel. Og de regler man opsætter, kan både skabe pæne og grimme boliger. Det er simpelthen erfaringen der tæller, og det er en erfaring som vi kan dele ud af.

I dette indlæg kigger vi på det basale, som du blot skal følge for at nå i mål. Det er således 10 tips / trin til at skabe det flotte og stilfulde resultat –samtidig med at der er tænkte på funktionaliteten.

1) Det funktionelle design

En rigtig god ide kan være, først at skitse selv rummet med det formel, at skabe et funktionelt design. På denne måde kan du arbejde med designet, og samtidig tænkte de funktionelle elementer ind.

apartment_floor_plan

Det er ofte nemmere at rette fejl foretaget på en tegning, fremfor i det endelige rum, da møblerne ofte er tungere. Planlæg gerne ud fra din livsstil –f.eks. får du ofte gæster? læser du mange bøger? skrive du meget på computeren? Alt dette skal med i dine overvejelser, når du laver din plantegning.

2) Tænk over siddepladsen fra starten

De store elementer er alle svære at placere i rummet, og især på et senere tidspunkt. Derfor kan det være en ide, at bruge tiden på at placere f.eks. sofaen og spisebordet som noget af det første. Læs denne guide til at vælge sofaen.

breakfast-923928_640

Når det kommer til at vælge disse møbler, så er det vigtigt fra starten af have styr på alle mål. Både dem fra selve boligen, men især også for selve møblet. Når det kommer til de største ting i boligen, så skal disse ofte ikke være mere end få procenter for stor til rummet, før resultatet bliver rodet og overfyldt.

3) De dekorative nipsting

Når det kommer til de dekorative nipsting, så er det ikke her du skal tænkte på det funktionelle design. Selvfølgelig giver det mening at have nipsting som også har en funktion, men det vigtige med nipsting og andet boligtilbehør er, at de skaber den stil som du ønsker.

doorway-690338_640

Det er ikke nemt at få styr nipsting igennem plantegningen, så derfor skal du benytte den gode gamle tilgang med trial-and-error. Du skal blot forsøge dig frem, og du kan ikke være bange for at flytte rundt på tingene igen og igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *